Я використовував кілька моделей pod систем, і кожна з них має свої переваги. Для щоденного використання найкраще підходять системи з автоматичним затягуванням і стабільною подачею пари. Також важливо вибирати рідини з помірним рівнем VG/PG, щоб уникнути забивання котушок і перегріву. Я особисто користуюсь системою з високим PG, і вона мене абсолютно влаштовує.
З точки зору под систем, я вже кілька років користуюсь ними і можу поділитись своїм досвідом. Для мене дуже важливо, щоб система була зручною у використанні та не мала проблем із витоками, тому я завжди обираю моделі з об’ємними картриджами. Я купую все в Bambuk, де є велика кількість різних систем і картриджів, і дуже допомагають відгуки інших користувачів. Мені подобається, що у них є картриджі для pod, які не тільки добре працюють, але й мають стабільний смак рідини. Ще один плюс вони постійно оновлюють свій асортимент, що дозволяє вибирати нові моделі за адекватними цінами. Раджу купити подік
https://bambuk.org/pod-systems/ саме у них. Доставка також швидка, що дуже важливо.