Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 31 Авг 2025, 23:53 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Поможіть обрати вишиванку!  (Прочитано 18 раз)
belikovmelvin
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн, 25 Авг 2025, 16:21 »

Привіт усім! Маю до вас питання: де купити чоловічу вишиванку? Хочу подарувати братові на день народження. Він не дуже любить пафосний одяг, але я думаю, що якась стримана вишиванка йому підійде. Хочу, щоб річ була якісною, з натуральної тканини, бо він такий, що одяг із синтетики навіть на себе не вдягне. Ще важливо, щоб виглядала сучасно, а не занадто «урочисто», бо тоді ризик, що він її просто покладе у шафу й не носитиме. Де ви купували, як перевіряли якість і чи були задоволені?
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн, 25 Авг 2025, 16:23 »

Я одного разу купував на базарі, і скажу чесно — це була помилка. На вигляд вона була непогана, навіть орнамент сподобався. Але тканина виявилася паркою, улітку носити було неможливо. До того ж нитки швидко почали вилазити, і після кількох прань річ виглядала вже як старенька. Висновок зробив для себе такий: вишиванку краще брати не «аби яку», а там, де дбають про якість. Бо інакше це просто гроші на вітер.
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пн, 25 Авг 2025, 16:23 »

У мене поки власного досвіду купівлі немає, але бачу, як друзі замовляють. Більшість бере в інтернеті, бо там реально більший вибір. Вони кажуть, що можна знайти як класичні вишиванки з багатою вишивкою, так і більш сучасні варіанти — приталені, мінімалістичні. Це мені здається гарним рішенням для тих, хто не хоче виглядати занадто святково, а хоче носити й у будні.
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пн, 25 Авг 2025, 16:24 »

У мене поки власного досвіду купівлі немає, але бачу, як друзі замовляють. Більшість бере в інтернеті, бо там реально більший вибір. Вони кажуть, що можна знайти як класичні вишиванки з багатою вишивкою, так і більш сучасні варіанти — приталені, мінімалістичні. Це мені здається гарним рішенням для тих, хто не хоче виглядати занадто святково, а хоче носити й у будні.

Я можу поділитися своїм досвідом. Замовляв чоловічу вишиванку https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-89/cholovichi-vyshyvanky-71/ в ЕТНОХАТІ, і був приємно здивований. По-перше, там величезний асортимент — понад 8 тисяч позицій. Я довго обирав, але в результаті знайшов саме той варіант, який ідеально підходив мені: сучасний фасон, акуратна вишивка, стримані кольори. По-друге, якість — тканина натуральна, легка, приємна на тілі. Носив навіть улітку, і було комфортно. Ціни прозорі, без «накруток», бо вони продають напряму від виробників. Замовлення виконали вчасно, жодних затримок не було.
А ще мені сподобалося, що це саме український магазин, який робить крутий контент про наші традиції та культуру. Відчувається, що купуєш не просто річ, а частинку України. Тепер вишиванка стала моїм улюбленим святковим одягом, і я впевнений, що брат теж був би радий такому подарунку.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: