У мене поки власного досвіду купівлі немає, але бачу, як друзі замовляють. Більшість бере в інтернеті, бо там реально більший вибір. Вони кажуть, що можна знайти як класичні вишиванки з багатою вишивкою, так і більш сучасні варіанти — приталені, мінімалістичні. Це мені здається гарним рішенням для тих, хто не хоче виглядати занадто святково, а хоче носити й у будні.
Я можу поділитися своїм досвідом. Замовляв чоловічу вишиванку
https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-89/cholovichi-vyshyvanky-71/ в ЕТНОХАТІ, і був приємно здивований. По-перше, там величезний асортимент — понад 8 тисяч позицій. Я довго обирав, але в результаті знайшов саме той варіант, який ідеально підходив мені: сучасний фасон, акуратна вишивка, стримані кольори. По-друге, якість — тканина натуральна, легка, приємна на тілі. Носив навіть улітку, і було комфортно. Ціни прозорі, без «накруток», бо вони продають напряму від виробників. Замовлення виконали вчасно, жодних затримок не було.
А ще мені сподобалося, що це саме український магазин, який робить крутий контент про наші традиції та культуру. Відчувається, що купуєш не просто річ, а частинку України. Тепер вишиванка стала моїм улюбленим святковим одягом, і я впевнений, що брат теж був би радий такому подарунку.