Я б додала, що варто подумати, для яких саме потреб тобі потрібен консилер — маскування темних кіл під очима, прищів чи загального тону. Є різні фініші: матовий, сатиновий, легкий та щільний, і кожен по-різному виглядає на різних типах шкіри. Добре також враховувати, чи будеш використовувати його щодня або тільки час від часу. Іноді допомагає порадитись з консультантом у магазині, щоб підібрати текстуру і відтінок.
Я завжди замовляю косметику на
https://maudau.com.ua/category/korektory-ta-konsylery-dlia-oblychchia/product_brand=maybelline-new-york і консилер для обличчя Maybelline New York мені дуже сподобався. Для мене важливо, щоб він добре маскував недоліки та при цьому не робив шкіру «касовою» або сухою, і цей саме такий. Я замовляла його саме там, бо на сайті є широкий вибір відтінків, а доставка була швидка і без зайвих проблем.
Мені подобається, що він легко розтушовується, не «збирається» у зморшках, і я почуваюсь впевнено з ним на обличчі. Якщо ти не впевнена, який саме відтінок обрати, на маудау є опис та фото, які допомагають зорієнтуватись перед покупкою.