Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пт, 16 Янв 2026, 20:22 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Хочу обрати консилер для обличчя!  (Прочитано 16 раз)
Filipenkov01
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Ср, 07 Янв 2026, 12:08 »

Добрий день, хочу обрати консилер для обличчя, але загубилась у варіантах. Хочу, щоб він добре маскував недоліки шкіри, виглядав природно і не забивав пори, але не знаю, який саме відтінок і текстуру обрати. І ще не впевнена, де краще купувати, щоб не натрапити на підробку. Що можете порадити?
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср, 07 Янв 2026, 12:10 »

Я б порадила почитати відгуки перед покупкою та звернути увагу на свій відтінок шкіри, щоб колір не був занадто світлий або темний. Часто люди радять пробувати тестери в магазинах або дивитись відео з прикладами нанесення, щоб зрозуміти, як консилер виглядає на шкірі. Також важливо врахувати тип твоєї шкіри — суха, жирна чи комбінована, бо це впливає на вибір текстури. Але конкретно який саме обрати, краще вирішувати після невеличкого порівняння варіантів.
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ср, 07 Янв 2026, 12:10 »

Я б додала, що варто подумати, для яких саме потреб тобі потрібен консилер — маскування темних кіл під очима, прищів чи загального тону. Є різні фініші: матовий, сатиновий, легкий та щільний, і кожен по-різному виглядає на різних типах шкіри. Добре також враховувати, чи будеш використовувати його щодня або тільки час від часу. Іноді допомагає порадитись з консультантом у магазині, щоб підібрати текстуру і відтінок.
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Ср, 07 Янв 2026, 12:11 »

Я б додала, що варто подумати, для яких саме потреб тобі потрібен консилер — маскування темних кіл під очима, прищів чи загального тону. Є різні фініші: матовий, сатиновий, легкий та щільний, і кожен по-різному виглядає на різних типах шкіри. Добре також враховувати, чи будеш використовувати його щодня або тільки час від часу. Іноді допомагає порадитись з консультантом у магазині, щоб підібрати текстуру і відтінок.

Я завжди замовляю косметику на https://maudau.com.ua/category/korektory-ta-konsylery-dlia-oblychchia/product_brand=maybelline-new-york і консилер для обличчя Maybelline New York мені дуже сподобався. Для мене важливо, щоб він добре маскував недоліки та при цьому не робив шкіру «касовою» або сухою, і цей саме такий. Я замовляла його саме там, бо на сайті є широкий вибір відтінків, а доставка була швидка і без зайвих проблем.
Мені подобається, що він легко розтушовується, не «збирається» у зморшках, і я почуваюсь впевнено з ним на обличчі. Якщо ти не впевнена, який саме відтінок обрати, на маудау є опис та фото, які допомагають зорієнтуватись перед покупкою.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: