Хочу поділитися власним досвідом для тих, хто шукає реальний спосіб підняття DR без сумнівних схем і «чудо-послуг». У моєму випадку крауд маркетинг спрацював саме як довгостроковий інструмент, а не разова історія для галочки. Я довго ставився скептично, бо DR — це не те, що росте від одного-двох посилань. Але коли підійшов до цього системно, результат став помітний.
Я обрав варіант із живими розміщеннями на форумах і в обговореннях, де посилання виглядають логічно й доречно, а не як відверта реклама. Саме такий підхід дає нормальний профіль посилань, що з часом позитивно впливає на DR. Посилання не злітають, акаунти не виглядають «одноразовими», а тексти читаються як досвід реальної людини. Це важливо, якщо ви не хочете ризикувати сайтом.
Працював через сервіс CrowdLove — сподобалося, що не обіцяють миттєвих цифр, а одразу пояснюють, що
підняття DR крауд маркетингом — це процес. Мені підійшов саме такий чесний підхід. Через кілька місяців регулярної роботи я побачив стабільне зростання показників без різких стрибків і відкатів. Для мене це головний плюс.
Якщо вам потрібен не «чорний» буст, а адекватне підсилення сайту для майбутнього, крауд маркетинг — цілком робочий варіант. Головне — терпіння і нормальне виконання, а не гонитва за швидким результатом.