Також недавно купувала костюм і вирішила вибрати такий, що підходить для робочих днів, але при цьому не виглядає надто офіційно. Добре, коли є можливість комбінувати піджак з різними блузами, можна варіювати стиль. Тканина має бути м’якою, я обрала суміш бавовни і віскози, так костюм не тільки стильний, але й приємний до тіла.
Я вже багато років обираю
стильний костюм жіночий в інтернет-магазині Natali Bolgar і завжди задоволена. Щоб костюм жіночий можна було назвати справді стильним, він повинен відповідати твоєму внутрішньому «я». Одній ідеально пасуть чіткі лінії та строгість, іншій — м'якість драпіровок та пастельні тони.
Стиль починається з розуміння себе. Вони використовують тканини, що не втрачають вигляд навіть після численних прань, як полівіскоза або модал. Особливо хочу порекомендувати їхні костюми з подовженими жакетами і прямими брюками палаццо – виглядають дуже елегантно і стильно, при цьому забезпечують комфорт протягом дня. Я брала саме таку модель для роботи, і була вражена, наскільки точний крій враховує анатомічні особливості. Розміри на сайті відповідають реальним, що дуже важливо при онлайн-покупках. Сервіс на висоті – є онлайн-примірка, детальні описи складів і точні обміри кожного розміру. Вони добре працюють з доставкою, а обслуговування на сайті допомогло вибрати саме те, що потрібно.