Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вт., 07 Апр. 2026, 09:53 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Тональна основа  (Прочитано 49 раз)
Cheryw
Старожил

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт., 27 Фев. 2026, 14:26 »

Порадьте, будь ласка, гарний тональний засіб, який не тільки маскує недоліки, а й доглядає за шкірою. У мене вона досить чутлива і схильна до сухості, тому звичайні матові основи мені зовсім не підходять. Хочеться чогось легкого, щоб обличчя виглядало природно і свіжо протягом усього дня.
Bauntly
Старожил

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт., 27 Фев. 2026, 14:50 »

Для сухої та чутливої шкіри ідеальним варіантом стане регенеруюча тональна основа Academie 30 мл . Я сама нею користуюся вже кілька місяців і просто в захваті. Замовляла на сайті ProfiStyle, там ціна була найприємніша. Ця основа лягає дуже тонким шаром, зовсім не створює ефекту маски і при цьому круто вирівнює тон. Що мені найбільше подобається, так це її доглядові властивості, бо після неї шкіра наче після дорогого крему — зволожена та сяюча. Вона не підкреслює лущення і тримається до самого вечора. В магазині ProfiStyle зазвичай є різні відтінки, тому легко підібрати під свій колір. Це справжній порятунок для дівчат, які цінують і макіяж, і здоров’я шкіри одночасно. Обов’язково спробуйте цей засіб, він вартий кожної копійки!
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: