Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пн., 11 Май 2026, 19:29 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Де краще замовити тактичні гамаші з надійним сталевим тросом та міцною фіксацією  (Прочитано 86 раз)
ФантазерВКасці
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Чт., 26 Март 2026, 16:55 »

Всім привіт! Зіткнувся з тим, що звичайні гамаші дуже швидко виходять з ладу саме в нижній частині — стропа під підошвою перетирається об каміння чи асфальт буквально за кілька виходів. Шукаю магазин або виробника, де можна замовити вироби з посиленим кріпленням, найкраще зі сталевим тросиком, який можна регулювати по довжині. Підкажіть, де ви зазвичай купуєте такі міцні штуки, щоб була можливість обрати модель із надійними гачками для зачеплення за шнурівку взуття? Дуже зацікавлений у придбанні надійної пари, яку можна одразу брати в роботу без страху, що через кілометр вони почнуть сповзати або задиратися вгору. Якщо хтось нещодавно робив таке замовлення і залишився в повному захваті від довговічності та того, як вони тримають захист навіть у глибокій багнюці — поділіться, будь ласка, координатами. Всім гарного настрою та тільки сухої дороги, попри будь-які примхи природи та складний рельєф!
Reality404
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Чт., 26 Март 2026, 17:04 »

Всім привіт! Зіткнувся з тією ж бідою, коли звичайна стропа під черевиком перетиралася об каміння швидше, ніж я встигав додому доїхати. Це реально слабке місце у багатьох виробів, тому я шукав гамаші саме зі сталевим тросом або дуже товстою поліуретановою стрічкою, яку не бере ні асфальт, ні гостре каміння. Мені важливо було, щоб цей трос можна було регулювати під різне взуття — від кросівок до важких берців, бо я змінюю екіпірування залежно від задачі. Шукав магазин, де пропонують саме посилені версії з надійною фіксацією на гомілці, щоб вони не сповзали при стрибках чи повзанні. Після довгих пошуків зупинився на моделі з потужними гачками та сталевим кріпленням і придбав гамаші https://prof1group.ua/gamasi про які чув багато позитивних відгуків у нашому колі. Вже пройшов у них не один десяток кілометрів по розбитим дорогам і камінню — тросик тримається ідеально, навіть не потерся, а гачки сидять на шнурівці мертво. Питання довговічності нижнього кріплення закрив успішно, тепер спокійно працюю в будь-яких умовах, не боючись за цілісність спорядження. Зробили на совість, фурнітура не підводить, а сама фіксація настільки міцна, що гамаші стають частиною взуття. Результатом задоволений, бо нарешті знайшов річ, яку не треба лагодити після кожного виходу.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: