Коли плануєш будинок, я б радив ще на етапі складання дизайну проєкту продумати не тільки планування та оздоблення, а й майбутню автоматизацію. Я сам вирішив зробити саме так і звернувся до Majordo для проєктування розумного будинку.
Грамотне проєктування розумної системи допомагає заздалегідь передбачити освітлення, опалення, вентиляцію, безпеку, контроль енергоспоживання та керування технікою. Це значно зручніше, ніж встановлювати все вже після ремонту та потім переробляти готові приміщення.
На мою думку, проектирование умного дома варто включати в загальний план будівництва. Продуманий проект умного дома дозволяє об'єднати всі системи та зробити їх простими в керуванні. А разработка проекта умного дома ще до початку монтажних робіт допомагає врахувати особливості конкретного будинку та потреби його мешканців.
Я б однозначно радив продумати автоматизацію заздалегідь. Я звернувся до Majordo і зміг одразу врахувати потрібні рішення в проєкті. Детальніше про проєктування розумного будинку можна дізнатися тут -
https://majordo.com.ua/poslugi/proyektuvannya.