Після отримання ключів від нової квартири зрозуміла, що попереду ще багато роботи, а самостійно організовувати ремонт зовсім не хочеться. Зараз шукаю тих, хто вже мав досвід співпраці з ремонтними компаніями. Цікавить, як проходив процес, чи допомагали з вибором рішень, наскільки реально довірити все одній команді і чи залишилися ви задоволені результатом після завершення робіт?
У мене була схожа ситуація, тому вирішила не розпорошуватися на різних майстрів і звернулася до «Львівський Ремонт». Потрібне було повне
оздоблення нової квартири, і спочатку трохи хвилювалася, бо різні історії про ремонти чула всякі. Але в процесі все виявилося набагато простіше: нормально пояснили етапи роботи, врахували мої побажання, допомогли розібратися з деякими моментами. Найбільше сподобалося, що не треба було постійно всіх контролювати й нагадувати про себе. У підсумку квартира вийшла затишною, акуратною і саме такою, як я хотіла. Для мене це був хороший досвід, тому можу поділитися позитивним враженням.