Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Чт., 01 Окт. 2026, 22:17 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Де терміново позичити гроші на оренду квартири  (Прочитано 48 раз)
Umil
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Чт., 17 Сен. 2026, 21:34 »

Доброго вечора. Затримали виплату коштів за проект, а господар орендованої квартири чекати відмовляється і вже погрожує розірвати договір оренди, якщо не сплачу за житло до завтрашнього вечора. Сума потрібна не критична, але прямо зараз взяти її ніде. Де можна швидко позичити гроші на кілька днів, щоб перекрити оренду? На що слід звернути особливу увагу при виборі організації?
jastin
Постоялец

Рейтинг: 1

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Чт., 17 Сен. 2026, 21:37 »

Орендне житло - це постійний стрес через прив'язку до конкретних дат оплати, і орендодавці дійсно рідко йдуть на поступки при затримках. У мене траплялася майже ідентична історія півроку тому, коли клієнт затримав оплату акту, а платити за житло треба було терміново. Тоді я скористався послугами платформи https://sgroshi.com.ua/ua/ щоб не вислуховувати претензії від господаря квартири. Оформив усе ввечері через телефон, гроші надійшли за пару хвилин, і я одразу скинув оренду на картку власника. На що раджу звернути увагу - обов'язково дивіться на термін погашення і комісії за переказ, щоб чітко розуміти підсумкову суму. Коли клієнт нарешті надіслав мій гонорар, я достроково закрив мікропозику в особистому кабінеті без додаткових штрафів. Це врятувало від виселення і дозволило зберегти гарні стосунки з господарем житла.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: