Підбираю чоловікові срібну цепочку на подарунок і трохи розгубилася серед усіх цих плетінь. Він не любить дрібних і дуже тонких прикрас, але й надто масивні варіанти навряд чи носитиме. Хотілося б знайти щось середнє за розміром, щоб цепочка нормально виглядала і з футболкою, і з сорочкою. Дивилася бісмарк, якірне та кілька інших варіантів, але по фотографіях не завжди зрозуміло, наскільки вони відрізняються в реальності. Ще важливо, щоб срібло не виглядало надто блискучим і дешевим. Хто вже замовляв чоловічі цепочки онлайн, можете поділитися, яку модель обирали та чи сподобався результат після отримання?
Я минулого року теж вибирала чоловікові цепочку і спеціально шукала плетіння, яке мало б нормальний об'єм, але без зайвої химерності. У звичайних магазинах багато моделей виглядали занадто тонкими, тому вирішила переглянути асортимент «Срібна планета». Серед варіантів мені запам'яталася срібна цепочка чоловіча плоский бісмарк
https://silverplanet.com.ua/ua/p3157805600-serebryanaya-tsepochka-muzhskaya.html — виглядає щільно, але водночас досить стримано, саме під чоловічий повсякденний стиль. Перед оформленням я уточнила довжину та характеристики, бо подарунок купувала без примірки. Посилку отримала швидко, цепочка була акуратно запакована, а вживу виявилася такою ж, як на фотографіях. Чоловікові сподобалося, носить її регулярно, причому як окремо, так і з невеликим кулоном.