Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пн, 06 Окт 2025, 01:24 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Cytopoint (Цитопоінт) при алергічному та атопічному дерматиті у собак  (Прочитано 41 раз)
amakri
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 30 Сен 2025, 13:00 »

Мій пес останнім часом страждає від сильного свербежу та подразнень на шкірі, лікар діагностував атопічний дерматит. Ми перепробували корми для чутливих собак, антигістамінні препарати та різні шампуні, але покращення були короткочасні й симптоми поверталися знову. Ветеринар запропонував спробувати сучасний засіб Cytopoint, який діє на рівні імунної системи і допомагає знімати свербіж на кілька тижнів. Я дуже переживаю, бо не знаю як він переноситься собаками і чи не виникають серйозні побічні ефекти. Хотілося б почути відгуки тих, хто вже використовував Цитопоінт при алергічному чи атопічному дерматиті.
nazarbebra
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 30 Сен 2025, 13:01 »

У французького бульдога постійні висипи й розчісування до крові, що сильно погіршувало якість життя. Після консультацій вирішили зробити ін’єкцію Cytopoint. Результат відчули швидко – буквально через добу свербіж зменшився, пес перестав гризти лапи. Триває дія близько місяця, іноді навіть довше. Ніяких негативних реакцій не було: собака залишився активним, їсть добре, сон нормальний. Так, препарат дорогий, але ефект того вартий, бо зникають страждання улюбленця.
amakri
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Вт, 30 Сен 2025, 13:01 »

А чи використовуєте ви Cytopoint постійно, чи є якісь перерви між курсами? І ще цікаво чи можна комбінувати його з іншими засобами, наприклад спеціальними дієтами чи вітамінами для шкіри та шерсті. Бо мій лікар каже що комплексний підхід все одно потрібен, навіть якщо препарат знімає основні симптоми.
nazarbebra
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Вт, 30 Сен 2025, 13:01 »

Ми робимо уколи Cytopoint регулярно за рекомендацією ветеринара, переважно раз на 4-6 тижнів, залежно від проявів. Перерви можливі, якщо стан собаки стабільний, але зазвичай власники намагаються тримати контроль, щоб не допустити повернення свербежу. Поєднувати можна з дієтичним харчуванням та додатковими добавками для підтримки шкіри – це навіть корисно, адже Cytopoint знімає симптоми, але важливо підтримувати організм у цілому. Якщо думаєш де придбати якісно і з гарантією, рекомендую інтернет-магазин Лохматик.Там можна замовити Cytopoint (Цитопоінт)  при алергічному та атопічному дерматиті у собак у потрібному фасуванні, з сертифікатами та офіційною гарантією якості. У них швидка доставка по Україні, зручна оплата і часто діють акційні пропозиції. Я замовляю там, бо впевнений що отримаю оригінальний препарат, а не сумнівний аналог. Це дає спокій і мені, і моєму собаці, адже лікування дерматиту потребує перевірених рішень.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: