Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вт, 14 Окт 2025, 11:20 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Турбота про літніх у Львові - пансіонат «Opika 24/7»  (Прочитано 42 раз)
Loria
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 10 Окт 2025, 15:18 »

Привіт!
Хочу поділитися інформацією для тих, хто шукає, де можна забезпечити літнім рідним справжню турботу та комфорт. У Львові працює пансіонат «Opika 24/7», і це одне з тих місць, де про людей похилого віку дійсно піклуються з душею.
Тут створено умови не просто для проживання, а для повноцінного, спокійного життя, коли поруч завжди є увага, догляд і медична підтримка.
Що мені сподобалося у підході «Opika 24/7»:
- Догляд цілодобово — персонал працює 24/7, стежить за станом здоров’я, допомагає в побуті, підтримує морально.
- Медичне спостереження — вимірюють тиск, температуру, контролюють прийом ліків і повідомляють рідним про зміни.
- Затишні кімнати — усе чисто, охайно, зручні ліжка, облаштовано для безпеки людей похилого віку.
- Повноцінне харчування — п’ятиразове, домашнє, з урахуванням віку та потреб організму.
- Дозвілля та спілкування — прогулянки, настільні ігри, спільні заходи, щоб мешканці не почувалися самотніми.
- Безкоштовне перевезення “від ліжка до ліжка” — допомагають з транспортуванням без жодного стресу для літньої людини.
- Постійний контакт з родичами — можна дзвонити, приїжджати, бути впевненим, що все гаразд.

Тут важливо не лише “доглядати”, а й підтримувати гідність і емоційний комфорт людини. Атмосфера дуже домашня, спокійна, без напруги.
Детальніше про умови та вільні місця можна подивитися тут: https://opika24-7.com.ua/uk/lviv/
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: