Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пн, 13 Окт 2025, 13:48 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Хтось пробував масажер простати? Це для задоволення чи для здоров'я?  (Прочитано 49 раз)
Милош
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Сб, 11 Окт 2025, 18:51 »

Хлопці, хотів запитати по темі, яка трохи делікатна. Чи хтось реально пробував масажер простати? Цікаво, чи це справді приносить задоволення, чи скоріше більше для здоров’я? Чув, що такий масаж навіть корисний для профілактики простатиту, але не дуже розумію, як це працює на практиці. І ще питання — чи це взагалі не боляче? Бо уявити поки важко, чесно кажучи. Хотів би спробувати, але трохи стримуюсь, щоб не вляпатись у щось дивне.
Тень
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сб, 11 Окт 2025, 18:53 »

Та дарма стримуєшся, друже! Я колись думав точно так само — смішно, дивно, не моє… А потім вирішив спробувати й реально офігів, наскільки це приємно і водночас розслабляє. Масаж простати — це не тільки про кайф, але й про відчуття легкості після. Серйозно, після сеансу тіло ніби вдихає по-новому. Але треба правильно підібрати масажер — не надто великий, із м’яким кінчиком. Головне — не спішити, і все буде чітко. А біль — то тільки від страху, а не від самого процесу.
Милош
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сб, 11 Окт 2025, 18:54 »

Окей, дякую, звучить цікаво. А ти користувався якимось конкретним типом чи просто звичайним без вібрації? Бо бачив різні — якісь схожі на гачки, інші з кільцями або пультом. Не дуже розумію, чим вони відрізняються і що краще для початку. І ще — чи це більше «для одного», чи можна якось у парі використовувати?
Тень
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сб, 11 Окт 2025, 18:56 »

О, тут усе залежить від того, чого ти хочеш. Масажер простати для чоловіків https://lovezone.ua/analnie-igrushki/massajeri-prostati/  — це така штука, яку треба спробувати хоча б раз, щоб зрозуміти. Він може бути з вібрацією або без, але ті, що з вібрацією, дають зовсім інші відчуття. Вібрація допомагає точніше дістатись до потрібної зони, і відчуття реально вибухові. Я пробував і класичний, і вібруючий — різниця, як між просто погладжуванням і реальною хвилею кайфу. Для початку краще взяти середній розмір, із вигнутим кінцем — він сам "знаходить" потрібне місце. І так, можна легко використовувати в парі, якщо є довіра й бажання трохи експериментувати. Головне — не напружуватись, а дати тілу звикнути. І потім вже не захочеш повертатись до «звичайного» сексу без цього бонусу.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: