Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Срд, 23 Май 2012, 18:52 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: C 9.11.2010 проходит акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины".

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: 1 2 3 [4]
  Печать  
Автор Тема: В поликлинике теперь и нам, отказникам, Конституцию показывают....  (Прочитано 2430 раз)
Alenaaa
Новичок
*

Киев

Рейтинг: 1

Просмотр профиля
« Ответ #45 : Пнд, 19 Сен 2011, 15:31 »

ну я об этом помню))) они сейчас убирают фразу "оформлен по настоянию мамы" и пишут мне "здоров.непривит по решению мамы" Если там сверху не стоит печать, то допишу как-то, посмотрю.
спс Подмигивающий
fenix
Старожил

Рейтинг: 28

Просмотр профиля
« Ответ #46 : Пнд, 19 Сен 2011, 15:34 »

Я взагалі в шоці - Вас фактично вже прийняли, а тепер безпідставно забороняють відвідувати садочок. Я б ішов в управління освіти і вимагав "прийняти міри" щодо зави.
Але на батьківсьских зборах вона вирішали при всіх батьках!!! розказати, що ми непривиті і вона нас не візьме.
Це взагалі порушення закону!
Основи законодавства України про охорону здоров'я
 Стаття 40. Лікарська таємниця
     Медичні працівники та інші особи, яким у зв'язку з виконанням професійних  або  службових   обов'язків    стало    відомо    про хворобу, медичне обстеження, огляд  та  їх  результати, інтимну  і сімейну сторони життя громадянина, не мають права розголошувати ці відомості, крім передбачених законодавчими актами випадків.
     При   використанні   інформації,   що   становить   лікарську таємницю, в навчальному процесі, науково-дослідній роботі, в  тому числі у випадках її публікації у спеціальній  літературі,  повинна бути забезпечена анонімність пацієнта.
Я знаю, що воювати із завою а потім ходити в цей садок мабуть не найкращий варіант, але коли питання принципове, то мабуть варто. Зрештою дитиною буде займатись вихователька а зава її і бачити не буде..
« Последнее редактирование: Пнд, 19 Сен 2011, 15:41 от fenix » Записан
Alenaaa
Новичок
*

Киев

Рейтинг: 1

Просмотр профиля
« Ответ #47 : Пнд, 19 Сен 2011, 20:55 »

fenix, я з Вами погоджуюсь на 100%! Мене просто не було на тих зборах, був мій чоловік, він якось про лікарську таємницю не подумав, а взагалі він за щеплення, так що я ще потім слухала і від нього як вона там "співала", що в групі 15 дітей і тільки одна наша непривита Показывает язык
Я тепер написала відмову нову, вклала в форму 026, де в останньому абзаці пишеться, що інформація про здоров"я моєї дитини є лікарською таємницею і розголошенню не підлягає. Коли буду у неї, то поговоримо і про це.

Та я ж писала, мене це направлення із районо тримає і не дає кудись іти. Вони скажуть, де направлення? А управління освіти і районо (як його тут мами називають, де беруть ці направлення) це одне і те ж саме? Непонимающий А то я щось не знаю.

Я зверталась до Лілі на цьому сайті і питала, чи це значить, що ми зараховані до садочка, якщо так і не пішли, але заява уже була написана. Вона сказала, що ні, треба хоч один день піти. ТАк що давити і нема як, вона мене просто так може попросити звідти, без наказу на відрахування. Я так розумію, що у мене ніяких документів письмових на руках немає щоб жалітися на неї. А взагалі, якщо вона мене не чи дитину із-за мене не взлюбить, то все-одно може життя попсувати, таки вона завідуюча.
Але я на всяк випадок уже виписую контакти др садочків, завтра підемо шукати собі ще десь місце)))
nika51
Новичок
*

Днепропетровск

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #48 : Срд, 28 Сен 2011, 18:20 »

Инна, писала вам в личку вы не отвечаете, может здесь увидите. Мне очень нужны образцы ваших писем в прокуратуру и на имя главврача. скиньте на мыло nika51@ua.fm. или дайте ответ, пожалуйста.
Ирина Черкассы
Создание ВОО
*

Черкассы

Рейтинг: 19

Просмотр профиля
« Ответ #49 : Чтв, 29 Сен 2011, 13:52 »

nika51, какая именно у Вас ситуация?
Страниц: 1 2 3 [4]
  Печать  

Перейти в: