fenix, я з Вами погоджуюсь на 100%! Мене просто не було на тих зборах, був мій чоловік, він якось про лікарську таємницю не подумав, а взагалі він за щеплення, так що я ще потім слухала і від нього як вона там "співала", що в групі 15 дітей і тільки одна наша непривита

Я тепер написала відмову нову, вклала в форму 026, де в останньому абзаці пишеться, що інформація про здоров"я моєї дитини є лікарською таємницею і розголошенню не підлягає. Коли буду у неї, то поговоримо і про це.
Та я ж писала, мене це направлення із районо тримає і не дає кудись іти. Вони скажуть, де направлення? А управління освіти і районо (як його тут мами називають, де беруть ці направлення) це одне і те ж саме?

А то я щось не знаю.
Я зверталась до Лілі на цьому сайті і питала, чи це значить, що ми зараховані до садочка, якщо так і не пішли, але заява уже була написана. Вона сказала, що ні, треба хоч один день піти. ТАк що давити і нема як, вона мене просто так може попросити звідти, без наказу на відрахування. Я так розумію, що у мене ніяких документів письмових на руках немає щоб жалітися на неї. А взагалі, якщо вона мене не чи дитину із-за мене не взлюбить, то все-одно може життя попсувати, таки вона завідуюча.
Але я на всяк випадок уже виписую контакти др садочків, завтра підемо шукати собі ще десь місце)))